• Newborn reportage Daan, Olivier, Mohammed

  Newborns Daan, Olivier, Mohammed | mei/juni 2017

  Niet iedereen wil dat ik foto’s van de newborn reportage online zet en soms mag ik er dan wel 1 of 2 plaatsen. Ik respecteer dat uiteraard maar mensen die me willen boeken als fotograaf zien graag voorbeelden van hoe mijn werk is. Nu maak ik redelijk wat reportages dus aan foto’s geen gebrek. Foto’s die ik online plaats verklein ik altijd zo dat er verder weinig mee kan gebeuren. Maar iedereen heeft er z’n reden voor.
  In de maanden mei en juni had ik een paar van deze reportages. Allemaal jongens en stuk voor stuk zo knap als wat!

  Ik was half mei bij Daan, bij mij om de hoek dus ik was er zo. Hij deed het echt geweldig en zijn ouders trouwens ook. Hun 1e kindje en zo trots en blij als wat. Dat komt wel goed met dit prille gezinnetje!

  En ik had newborn Olivier waar ik op 24 mei was. Ik voel me al best thuis in dit gezin na het maken van 2 zwangerschapsreportages, hun dochter mocht ik fotograferen als newborn, de bruidsreportage en toen hun dochter 1 jaar was. Nu was het de beurt aan haar broertje Olivier. Zijn vader werkt bij Omroep Brabant dus daar moesten we wel wat mee doen…
  newborn reportage

  Op 10 juni was ik bij Yasmina. Al eerder mocht ik daar een newborn reportage maken. Nu van hun 3e zoon Mohammed. De 2 oudste jongens waren lekker aan het ravotten, wat een vrolijke kids. Maar Mohammed wilde maar niet slapen, uiteindelijk lukt het toch en dus een hele mooie serie foto’s kunnen maken. En die kleine teentjes hè…. dat blijft zo lief.
  newborn reportage

Comments are closed.