• Newborn reportage Hailey

  Newborn reportage Hailey | 04.07.17

  De moeder van Hailey belde me al op tijd om een newborn reportage te reserveren. Omdat ze rond de start van mijn zomervakantie was uitgerekend was het maar de vraag of het zou lukken om foto’s te gaan maken maar gelukkig kwam de kleine meid op tijd! Toen ik bij ze was in Etten Leur viel me meteen de warmte binnen het gezin op, erg hartelijke mensen en hun zoon Dylan was ook al zo’n schat, papa beretrots op zijn meid en mama keek zo gelukkig. Tijd om te gaan fotograferen. Een mooi meisje die heerlijk sliep zodat ik vrij makkelijk kon doorwerken. Dylan wilde niet zo graag op de foto, meestal laat ik ze maar hun gang gaan maar betrek ze wel bij het fotograferen en laat ze helpen. Uiteindelijk wilde hij wel 🙂
  Nadat ik genoeg foto’s had van Hailey kreeg ik het verzoek voor een foto die ze ook hadden van Dylan, deze dus gemaakt, papa heel erg blij en oh ja… ook wat nat van het plassen van de kleine.
  De gezinsfoto’s als laatste gemaakt en daarna al mijn spullen weer opgeruimd en met een fijn gevoel weer naar huis gegaan.
  Voorafgaand aan een newbornreportage is het ook het overwegen waard om een zwangerschapsreportage te laten maken, kijk maar eens bij de zwangerschapsfoto’s hoe mooi dat kan zijn.
  newborn newborn newborn newborn

Comments are closed.