• Newborn reportage Pepijn

    Newborn reportage Pepijn | 06.07.17

    Ruim voor de uitgerekende datum wist ik al dat ik deze newborn reportage mocht gaan maken. Het vierde kindje in dit gezin en jee… wat zal deze knul verwend gaan worden door zijn 3 grote zussen. Hij gaat vast z’n mannetje wel staan later!
    Aangekomen bij dit gezin ben ik eerst Pepijn gaan bewonderen, een knap mannetje die natuurlijk niet sliep. Meestal lukt het me wel d.m.v. de tips die ik van te voren mail en mijn geduld om de newborns in slaap te krijgen. Bij Pepijn wilde het echter niet zo lukken. Best een drukke boel met ouders, 3 meiden en oma maar dat is die kleine knul natuurlijk al lang gewend vanuit de buik van mama. Uiteindelijk zijn we overgestapt met foto’s van papa, mama, oma en de gezellige meiden. Daarna ging Pepijn toch nog even slapen zodat ik toch nog wat slaapmomentjes kon fotograferen. En zie hier hoe mooi de foto’s zijn geworden.

    Wil je ook een reportage boeken? Kijk even op de contactpagina voor het emailadres en telefoonnummer. Ook op Facebook is EeDee fotografie actief.
    newborn newborn newborn newborn

Comments are closed.