• Newborn reportage Féline

  Newborn reportage Féline | 12.09.17

  Féline…. prachtige naam voor zo’n prachtig newborn meisje. Bekend was ik al bij dit gezellige gezin omdat ik van hun zoon ook een reportage gemaakt had. Tijdens de zwangerschap hadden we al contact gehad over de newbornreportage en een eventuele datum al besproken. Echter kwam deze meid iets eerder wat ik met een beetje toveren toch ingepland kreeg.
  Een warm welkom kreeg ik, even gekletst over de bevalling en hoe het ging en Féline deed het fantastisch al, at goed, sliep lekker, behalve dan op de dag dat ik er was 😉
  Ze viel wat lastig in slaap en na heel veel geduld zijn we eerst de gezinsfoto’s gaan maken en de foto’s met pap en mam. En nadat we ze terug hadden gelegd op mijn dekens even op de grond omdat haar broer er naast moest liggen, viel ze plots in slaap en ben ik in een soort van yogahouding gaan fotograferen haha. Gelukkig dat dat niet op beeld staat 🙂
  Uiteindelijk een hele mooie serie foto’s gemaakt waar de ouders vast weer heel blij mee zijn. Ik wens jullie heel veel geluk met z’n vieren, aan de liefde voor elkaar zal het niet liggen!

  Wil je ook een reportage boeken? Kijk even op de contactpagina voor het emailadres en telefoonnummer. Ook op Facebook is EeDee fotografie actief.
  newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage

Comments are closed.