• Newborn reportage Nora

  Newborn reportage Nora | 24.10.17

  Hun eerste kindje was geboren en of ik tijd had om een newborn reportage te maken. JA! Ik geniet er altijd zo van, die kleine frummels én van de trotse blikken van de ouders als ik binnenkom en de baby bewonder. Dit meisje, Nora, zag er perfect uit en ze was best klein. En ze viel heel makkelijk in slaap… maar dat duurde niet erg lang. Een nieuwsgierig meisje dat na een half uurtje slaap klaarwakker de wereld in lag te kijken met haar mooie grote ogen. Omdat ik al mooie foto’s had toen ze lag te slapen zijn we begonnen met de foto’s samen met papa en mama. Haar grote, stoere papa die zo lief naar haar keek, haar mama die helemaal gelukkig was. Heel mooi om dat te zien bij zo’n pril gezinnetje.
  Nadat ik die foto’s had gemaakt viel Nora ineens in slaap, heerlijk gekoesterd in de armen van mama en papa.
  Ik wens jullie heel veel geluk met z’n drieën maar dat zit wel goed volgens mij!

  Wil jij ook een newbornreportage? Je kunt kiezen uit 2 reportages: de Newbornreportage en de Baby Geluk reportage.
  Heb je vragen? Dan mag je een berichtje sturen via de contactpagina.
  newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage

Comments are closed.