• Newborn reportage Indy

  Newborn reportage Indy | 02.11.17

  Eind oktober werd ik gemaild. Indy was de dag ervoor geboren en of ik ook van hun 2e zoon een newborn reportage wilde komen maken.
  Heel erg bijzonder als je dan ook het 2e kindje mag komen fotograferen en ik ben dan altijd nieuwsgierig hoe het met de oudste gaat.

  Toen ik er kwam was ik blij verrast van het knappe koppie van Demy. Hoe leuk en lief hij was en hoe lief hij zat te lachen terwijl hij z’n boterhammetje zat te eten. Demy herinnerde ik als een baby die niet zo best in slaap kwam maar waar ik toch prachtige plaatjes van heb gemaakt… en dat het warm was die dag… heel warm 🙂

  Omdat papa druk was met zijn bedrijf kwam hij even naar huis en fotografeerde ik eerst hem met z’n 2e zoon. Indy leek me iets makkelijker dan Demy destijds, heel rustig was hij en zo’n knap koppie. Meteen mama erbij en met z’n vieren, wat een gelukkig gezinnetje, ze straalden allemaal!
  Daarna Indy in slaap gesust op mijn deken en prachtige foto’s kunnen maken. Wat een mooi kereltje! En z’n grote broer was er superlief voor 🙂

  Nadat ik genoeg foto’s had heb ik alles weer opgeruimd en ben weer weg gegaan zodat moeder en zonen konden rusten.
  De foto’s die gemaakt worden mail ik altijd binnen 3 dagen naar je toe zodat je thuis je keuze kunt maken. Lekker snel dus want elke ouder is nieuwsgierig naar de foto’s.

  Wil je ook een newbornreportage? Mail me tegen het einde van je zwangerschap zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda. Via Contact kun je me een mailtje sturen.
  Wanneer je zwangerschapsfoto’s wilt ben je uiteraard ook welkom, in het portfolio kun je ook die foto’s bekijken: Zwangerschap
  newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage

Comments are closed.