• Newborn reportage Aliya

    Newborn reportage Aliya | 25.01.18

    We hadden al even contact voordat deze meid geboren was over hoe het dan werkt om een newborn reportage af te spreken. Na wat mailwisseling, een pdf vol met tips, had deze moeder er vertrouwen in dat het goed zou komen met de foto’s. Nadat Aliya was geboren hebben we in overleg een afspraak gemaakt wanneer ik langs zou komen. Toch wat “bang” dat het niet goed zou komen heb ik deze jonge moeder gerustgesteld. Wat een prachtbaby…. en die haartjes!! Ze was wat onrustig maar even later vertelde ze dat ze regelmatig ingebakerd werd. Nu lag ze ineens “los” dus hebben we ze lekker ingepakt en daar werd ze helemaal rustig van. Met wat geduld komt het altijd wel goed en achteraf, nadat ze de foto’s had gezien en uitgekozen was ze heel erg blij dat ze toch een reportage had laten maken. Geen moment spijt dus dat ze toch een professionele fotograaf hadden geboekt.

    Wil je ook een newbornreportage? Mail me tegen het einde van je zwangerschap zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda. Via Contact kun je me een mailtje sturen.
    Wanneer je zwangerschapsfoto’s wilt ben je uiteraard ook welkom, in het portfolio kun je ook die foto’s bekijken: Zwangerschap
    newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage

Comments are closed.