• Newborn reportage Sacha & Kris

  Newborn reportage Sacha & Kris | 29.12.17

  Al eerder was ik bij dit liefdevolle gezin, hun oudste zoon heb ik als newborn mogen fotograferen maar ook zijn zusje. Nu was de tweeling geboren en mocht ik ook deze 2 meiden fotograferen. Niet helemaal als newborn omdat ze al een paar weken oud waren, iets lastiger om ze in slaap te krijgen en dat hebben we geweten 😉 Ik had gedacht dat als de één wakker is dan slaapt de ander wel maar dat was niet zo haha. Gewoon klaarwakker waren de meiden en keken vol wijsheid de wereld in, wat een mooie koppies, net als de oudste 2.
  Geduld geduld geduld, verwarming wat hoger, kacheltje wat lager, rustgevend muziekje via mijn app, wat voeding…. uiteindelijk vielen ze in slaap…. heel kort maar genoeg om wat “slaapfoto’s” te kunnen maken. Het was een behoorlijke uitdaging maar uiteindelijk zitten er toch heel wat mooie foto’s tussen.

  Wil je ook een newbornreportage? Mail me tegen het einde van je zwangerschap zodat ik er rekening mee kan houden in mijn agenda. Via Contact kun je me een mailtje sturen.
  Wanneer je zwangerschapsfoto’s wilt ben je uiteraard ook welkom, in het portfolio kun je ook die foto’s bekijken: Zwangerschap
  newborn reportagenewborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage newborn reportage

Comments are closed.