• 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Margie & Ed

trouwdag huwelijk reportage

Margie & Ed

Trouwdag van M & E | juni 2018

Dit leuke spontane stel mocht ik voor hun trouwdag al eerder fotograferen. Toen een beetje onwennig voor de camera,maar na een leuk gesprekje was het ijs zo gebroken.
Een hele tijd daarna werd ik gebeld door de aanstaande bruid. Of ik haar trouwdag wilde fotograferen… ik voelde me vereerd en wilde dat dolgraag doen! Een paar keer elkaar gesproken om de ins en outs van die dag door te nemen. Een bijzondere dag, een kleine intieme ceremonie op een erg leuke locatie. Oh… en of ik alsjeblieft geen foto’s op internet wilde zetten. Dat wist ik nog van vorige keer dus daar ging ik al vanuit dat dat niet mocht.

Op de dag zelf was het prachtig weer, ze trouwden buiten op een klein strandje wat door de eigenaar van de locatie mooi was aangekleed. Een mooie ceremonie waarbij ík zelfs tranen in m’n ogen kreeg. Daarna zou ik nog wat foto’s van hun zelf maken samen met de getuigen en was mijn dag klaar terwijl het bruidspaar zich ging klaarmaken voor het diner en feest.

Binnen 3 dagen stuurde ik ze alvast een preview. Haar reactie!! Superblij waren ze ermee. Zo fijn om te horen. Een kleine week later heb ik de foto’s geleverd met een klein cadeautje er nog bij. Na een paar dagen mailde ze me dat ik toch een foto online mocht plaatsen. Dat vond ik zo bijzonder omdat ze er zo duidelijk in waren geweest. Die foto heb ik op mij FB geplaatst en plaats ik nu hieronder.

Wil jij een mooie reportage op locatie of in de studio? Mail me gerust voor de mogelijkheden via het contactformulier.

trouwdag huwelijk reportage

Elly Damen