fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Bruidsreportage Kim & Paul | 19.04.19

trouwen huwelijk bruidsreportage

Bruidsreportage Kim & Paul | 19.04.19

Trouwen, een huwelijk, liefde, bruidsreportage… blij verrast was ik toen ik tijdens de laatste familiereportage hoorde dat ze gingen trouwen. Na een zwangerschapsshoot, 2 babyreportages en een familiereportage was het voor Paul en Kim logisch dat ik ook hun huwelijk zou fotograferen. Of het een probleem was wanneer dat plaats zou vinden in de Ardennen… op een kasteeltje. Euh, nee natuurlijk niet, supertof. Ze lieten het kasteeltje zien met het fantastische uitzicht op het dal en vanaf dat moment hoopte ik alleen maar op droog weer op 19 april.

Ondertussen gingen ze eerst nog verhuizen, en ik ook. Precies in mijn verhuismaand viel hun trouwdag maar ik heb alles van de verhuis om hun trouwdag heen gepland. Tja, wanneer je iets graag wilt heb je er wat voor over en het was ook te realiseren.

Omdat naar de Ardennen rijden (2,5 uur), een bruidsreportage maken (7 uur) en weer alleen terug naar huis rijden (2,5 uur) me iets te lang leek bood mijn man aan om te rijden, dan kwam ik uitgerust aan en met m’n hoofd vol indrukken en een geheugenkaart vol foto’s kon ik terug in de auto weer even ontspannen. Prima geregeld.

De dag!

Op vrijdag 19 april vertrok ik dus naar de Ardennen, vlakbij Spa. Kort ervoor had ik nog contact gehad met het bruidspaar en alles was geregeld. We hadden er allemaal veel zin in. Daar aangekomen liep ik het kasteel binnen, werd hartelijk verwelkomd door Paul en familie en liep ik de tuin in. Alle stoelen en de rode loper stonden klaar maar die hebben we nog even gedraaid i.v.m. de stand van de zon.
Op zoek naar Kim ging ik, een prachtige kamer waar de kapper met haar prachtige haar bezig was. De stemming was erg goed, vooral ontspannen.
Nadat ze haar jurk aan had ging ze toch nog even haar tekst doornemen voor de huwelijksvoltrekking.

Toen de ceremonie begon kwam eerst Paul naar buiten, daarna familie met de kinderen en uiteindelijk Kim met haar vader. Zo’n prachtig moment altijd 🙂 en dan die 1e blik naar elkaar… liefde!!
Een mooie toespraak van de ambtenaar, uitwisselen van de ringen, tekenen van de trouwakte en aansluitend werd de champagne open gemaakt en de bruidstaart aangesneden. Daarna de foto’s van het bruidspaar gemaakt.
Belangrijk vind ik altijd dat het bruidspaar dit niet als verplichting ziet maar dat het vooral ontspannen en leuk is, even met z’n tweeën zijn.

Nadat ik genoeg foto’s had van het trouwen heb ik ze terug naar hun gasten laten gaan en vertrok ik. Mijn man was er al weer en zijn we even naar een steakrestaurant in Spa geweest. Daarna terug naar Nederland.

Binnen 3 weken hebben Paul & Kim de foto’s op USB ontvangen en kreeg ik een mooi review op Trustpilot

Ga jij trouwen? Stuur me dan vrijblijvend een mailtje met de datum en wat je graag van de trouwdag gefotografeerd wilt hebben. We plannen dan een kennismakingsgesprek in zodat we elkaar even spreken. Je ontvangt dan een prijsopgave voor het maken van de foto’s.
Via het contactformulier kun je me mailen.

Elly Damen