fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Toffe fotoblokken op hout

Wood magic fotoblok foto houten blok fotoblokken

Toffe fotoblokken op hout

Samenwerking

Afgelopen week ben ik een leuke samenwerking aangegaan met Woodland Magic. Zij maken fotoblokken op hout.
Fotoreportages maken tijdens het Covid-19 virus is lastig.
Het kan wel op een buitenlocatie, met alleen het gezin, ik kan nl. op afstand blijven en in een rustig stuk natuur voor jullie prachtige foto’s maken.
Maar ik merk dat mensen het zelf liever niet willen.

Om je toch de kans te geven om een tof cadeau te geven ben ik deze samenwerking aangegaan. Maar ook omdat veel zelfstandig ondernemers het lastig hebben in deze periode. En op deze manier draag ook ik mijn steentje bij om een andere ondernemer te helpen.
De link om de fotoblokken te bekijken en te bestellen: //www.woodlandmagic.eu/fotograaf-elly-damen/ Ook onderaan deze pagina vind je de link.

Foto’s

Wil je echt mooie fotoproducten zoals o.a. de fotoblokken, boek dan een reportage zodat je veel keuze hebt uit een prachtige reportage. Een reportage op een buitenlocatie is heel geschikt voor als je foto’s wilt met de hele familie zodat we genoeg ruimte hebben.. Wil je foto’s van bv. alleen de kinderen kan een shoot in de studio ook heel erg leuk zijn. Mooie, frisse foto’s zonder storende achtergrond.

Of…. boek de mini-tuinshoot!

Wil je een recente foto gebruiken voor een mooi fotoblok maar je hebt die niet? Ik kan die voor je komen maken! Het weer is prima dus ik kan een foto komen maken bij jou in de achtertuin. Vanuit de achteringang hou ik meer dan genoeg afstand en heb jij toch een toffe foto.
Deze minishoot duurt maximaal 15 minuten en is inclusief alle foto’s (rond de 10 stuks). Deze stuur ik je digitaal toe.
De kosten voor deze minishoot zijn in de maand mei slechts 25,00 euro voor Roosendaal. Woon je in een straal van 15 km buiten Roosendaal dan zijn de kosten slechts 30,00 euro.
Wil je deze reportage boeken? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier of bel me even op 06-54255816.

Fotograaf Elly Damen – Woodland Magic

Het gezicht achter EeDee fotografie ben ik, Elly Damen, fotograaf sinds 2008. Fotograferen van gezinnen, kinderen, families doe ik in mijn studio of op een mooie locatie buiten. Omdat het op dit moment lastig is om families e.d. te fotograferen én om zo ook een andere ondernemer te helpen, doe ik mee met dit project.

Elly Damen