fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Toffe fotoblokken op hout

Wood magic fotoblok foto houten blok fotoblokken

Toffe fotoblokken op hout

Samenwerking

Onlangs ben ik een leuke samenwerking aangegaan met Woodland Magic. Zij maken fotoblokken op hout.
Heb je zelf een toffe foto die je afgedrukt wilt hebben op hout dan kun je deze via onderstaande link heel eenvoudig bestellen.

Er zijn verschillende soorten en maten en de kwaliteit is geweldig mooi!

De link om de fotoblokken te bekijken en te bestellen: //www.woodlandmagic.eu/fotograaf-elly-damen/

Fotograaf Elly Damen – Woodland Magic

Het gezicht achter EeDee fotografie ben ik, Elly Damen, fotograaf sinds 2008. Fotograferen van gezinnen, kinderen, families doe ik in mijn studio of op een mooie locatie buiten. Omdat het op dit moment lastig is om families e.d. te fotograferen én om zo ook een andere ondernemer te helpen, doe ik mee met dit project.

Elly Damen