fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Aanbieding van de maand

Aanbieding februari

“Lifestyle loveshoot”

Aanbieding februari 2020:
Ongedwongen en bij jou thuis voelen jullie je zeker op je gemak. Een reportage moet voelen als een feestje waar jij je compleet op je gemak voelt, dat vind ik belangrijk.

Helemaal verliefd, zoveel jaar samen of omdat jullie ontzettend veel van elkaar houden. De lifestyle loveshoot bij jou thuis, in jouw eigen omgeving zodat jullie je heerlijk comfortabel voelen. Prachtige beelden van de liefde voor elkaar.

Plaatjes voor nu en later, herinneringen maken. Achteraf hoor ik regelmatig dat men zo blij is met de foto’s en “dat hadden we eerder moeten doen”. Kijk, dat is de reden waarom ik jullie wil fotograferen!

Wanneer geldt deze aanbieding?
Deze aanbieding van de maand kun je boeken op iedere zaterdag in februari.

En dan na de reportage…
Dan ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 3 dagen ontvang je van mij een link via email waar je de foto’s kunt bekijken. Je kunt dan thuis op je gemak de beelden bekijken en kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen in hoge resolutie. Deze ontvang je in kleur en in zwart-wit.

“Mensen fotograferen, ik hou er van om ze te laten inzien hoe mooi ze zijn en hoeveel ze van elkaar houden”

Wat zijn de kosten?
De lifestyle loveshoot bij jou thuis kost in februari slechts 75 euro i.p.v. 149 euro. Excl. reiskosten buiten Roosendaal.

Ook krijg je er extra 5 digitale foto’s bij. Er zitten standaard al 15 digitale foto’s bij, totaal dus 20 stuks! Dat is een extra voordeel van 37,50
Extra digitale foto’s kun je bijbestellen voor 7,50 per stuk.

Volg mij ook op Facebook en Instagram

Boek nu de lifestyle loveshoot op de zaterdagen in februari voor maar 75 euro inclusief 20 digitale bestanden. Mail naar info@eedee-fotografie.nl of bel 06 54 25 58 16 om te reserveren.
Vermeld je voorkeursdag en tijd in de mail. Ik zal proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

lifestyle loveshoot valentijn reportage fotoshoot aanbieding actie