fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Foto’s in de studio

“Mensen fotograferen, ik hou er van om ze te laten inzien hoe mooi ze zijn”

En dat fotograferen doe ik in mijn studio. Ongedwongen en in mijn knusse studio voel je je meteen op je gemak. Een reportage moet voelen als een feestje waar jij je compleet op je gemak voelt, dat vind ik belangrijk.
Vaak komen mensen als er wat te vieren is; wanneer je zwanger bent, of zoveel jaar getrouwd, als je kindje weer een jaar ouder is. Eigenlijk is er altijd wel een reden voor een reportage. Denk eens aan opa en oma met hun kleinkinderen of gewoon een stoere foto van jezelf.
Plaatjes voor nu en later, herinneringen maken. Achteraf hoor ik regelmatig dat men zo blij is met de foto’s en “dat hadden we eerder moeten doen”. Kijk, dat is de reden waarom ik je wil fotograferen!

Hoe gaat dat dan, zo’n reportage?

Voor mij is het al ruim 11 jaar vanzelfsprekend maar voor jou is het misschien wat onwennig. Natuurlijk hebben we al contact gehad via mail of telefoon om een afspraak te maken. Na wat kletsen in de studio beginnen we. Jij in het licht, ik achter de camera. Soms stel ik wat vragen om je wat los te krijgen maar meestal gaat het altijd vanzelf. Na een uurtje nemen we afscheid en ga ik met je foto’s aan de slag.

Wanneer zie jij de foto’s?

Binnen 3 dagen na de reportage stuur ik je een link, daar kun jij alle foto’s bekijken die ik heb gemaakt, lekker thuis op de bank. Via mail geef je me de nummers door van jouw favoriete foto’s. Deze foto’s ontvang je in hoge resolutie in kleur en in zwart-wit. Bij de reportage zitten 12 foto’s inbegrepen.

Wat zijn de kosten?

Een reportage in de studio voor 4 personen kost 125,00.
Omdat mijn studio knus is kunnen er maximaal 5 personen samen op de foto bij volwassenen en maximaal 6 personen wanneer er kinderen onder 14 jaar bij zijn, een extra persoon kost 15,00.
Dit is inclusief max. 1 uur fotografie, nabewerken foto’s, 12 digitale foto’s in groot formaat (kleur + zwart-wit), 21% btw.
Extra digitale foto’s kun je bijbestellen voor 7,50 per stuk.

Je kunt ook kiezen voor een lifestyle reportage bij je thuis, bv. voor als je zwanger bent of als je net een kindje hebt (Lifestyle reportage)

Volg mij ook op Facebook en Instagram