• 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Foto’s op een buitenlocatie

“Waar het om gaat is dat jij blij wordt van de foto’s”

Fotograferen op een buitenlocatie is afhankelijk van het weer. Als fotograaf heb je het liefst droog weer, niet te veel zon, niet te weinig licht haha, het is altijd wel iets. De kunst is om daar op in te spelen. Oké, met regen of storm wijken we uit naar een andere datum. Voor een reportage op een buitenlocatie maak ik altijd twee afspraken omdat ik dat zelf het handigste vind.

Met heel je familie in het bos, of waar jij wilt, gefotografeerd worden omdat je ouders zoveel jaar getrouwd zijn of gewoon zomaar. De reden doet er niet toe, de foto’s doen er wel toe. Tijdens het fotograferen maak ik foto’s van heel de groep, per gezin, alleen de kinderen, kortom alle combinaties die jij belangrijk vindt. Dankbare foto’s voor nu en later als iemand ontvalt in de familie. Het is zo belangrijk als je mooie foto’s hebt van je familie, je ouders enz.

Is je familie klein of wil je alleen met je eigen gezin? Ook dat kan natuurlijk. Wat jij wilt. Veel ruimte buiten is niet persé nodig om prachtige foto’s te krijgen. Maar meestal lopen we tijdens de reportage steeds een stukje zodat er wat variatie is.

Wat ik vaak terug hoor is dat mensen het zo leuk vonden en ontzettend blij zijn met de foto’s. Dus aarzel niet, laat je fotograferen en boek alvast een reportage.

Wil je een afspraak maken voor zo’n gezellige reportage? Via de contactpagina kun je mailen, binnen 24 uur krijg je dan een reactie terug.

Volg mij ook op Facebook en Instagram