fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Babygeluk + lifestyle

“Lifestyle fotografie van ons prachtige gezin, zo mooi om die liefde te zien en te voelen”

Lifestyle fotografie bij jou thuis. Het huis waar jullie je leven leven, waar jullie gelukkig zijn en waar jullie gezin gevormd wordt. Een hele mooie plek dus om juist daar de reportage te laten maken. Je voelt je op je gemak omdat je in je eigen omgeving bent. Lifestyle foto’s van jullie prille gezin zijn fantastisch om te hebben, voor nu en voor later en de liefde voor jullie kindje en voor elkaar spat van de foto’s af.

De Babygeluk reportage maak ik  bij je thuis. We maken dan de foto’s in de ruimtes die jullie willen, samen met jullie prachtige kindje. Daarnaast maak ik een aantal foto’s van jullie kindje alleen als je dat wilt.
De overweldigende liefde die jullie voelen voor jullie kindje zie ik graag terug op de foto’s die ik maak. Je hoeft dus niet persé de camera in te kijken want het gaat om jullie.
Een lifestyle zwangerschapsreportage is ook supermooi. De babykamer speelt ook een rol in de reportage.

Wanneer maak je een afspraak?
De Babygeluk reportage maak ik het liefst als jullie kindje tussen 2 en 4 weken oud is. Dan ben je zelf (en eventueel broers en zussen) al een beetje gewend aan de kleine. Wanneer je bevallen bent kun je een afspraak maken.
De lifestyle zwangerschapsreportage maak ik het liefst wanneer je tussen de 34 en 36 weken zwanger bent.

En dan na de reportage…
Dan ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 3 dagen ontvang je van mij een link via email waar je de foto’s kunt bekijken. Je kunt dan thuis op je gemak de beelden bekijken en kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen in hoge resolutie. Deze ontvang je in kleur en in zwart-wit.

Wat zijn de kosten?
Een lifestyle reportage bij jou thuis kost 179,00.
Dit is inclusief max. 1,5 – 2 uur fotografie, nabewerken foto’s, 15 digitale foto’s in groot formaat (kleur + zwart-wit), 21% btw.
Dit is exclusief reiskosten 0,35/km buiten Roosendaal.
Extra digitale foto’s kun je bijbestellen voor 7,50 per stuk.

Volg mij ook op Facebook en Instagram
Babygeluk newborn shoot

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem gewoon even contact met me op via onderstaand contactformulier of via de contactpagina.