• 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Lifestyle reportage

“Lifestyle fotografie van ons prachtige gezin, zo mooi om die liefde te zien en te voelen”

Lifestyle fotografie bij jou thuis. Het huis waar jullie je leven leven, waar jullie gelukkig zijn en waar jullie gezin gevormd wordt. Een hele mooie plek dus om daar een reportage te laten maken. Je voelt je op je gemak en anders zorg ik dat je je prettig voelt. Niets hoeft, alleen maar genieten van elkaar.

Een loveshoot bij je thuis is prachtig om te laten maken. Hier start jullie leven samen en hoe mooi is het dan om jullie liefde in beelden te zien die ik voor je maak. Superleuk om later deze foto’s terug te kijken, terug naar hoe het ooit begon.

Wanneer je zwanger bent is dat ook heel tof om een reportage van te laten maken bij je thuis. In de woonkamer, slaapkamer, babykamer, kortom in de ruimtes waarvan jij wilt dat de foto’s gemaakt worden. Later als jullie kindje wat groter is, is het geweldig om samen terug te kijken naar die foto’s.

De Babygeluk reportage maak ik ook bij je thuis. En ook dan maken we foto’s in de ruimtes die jullie willen, samen met jullie prachtige kindje. Daarnaast maak ik een aantal foto’s van jullie kindje alleen als je dat wilt.
De overweldigende liefde die jullie voelen voor jullie kindje zie ik graag terug op de foto’s die ik maak. Je hoeft dus niet persé de camera in te kijken want het gaat om jullie.

Wanneer maak je een afspraak?
Voor een zwangerschap lifestyle shoot maken we een afspraak wanneer je ongeveer 34 weken zwanger bent. Dan is je buik mooi rond en voel je je meestal nog prima. Een week later of eerder is natuurlijk geen probleem.
De Babygeluk reportage maak ik het liefst als jullie kindje tussen 2 en 4 weken oud is. Dan ben je zelf (en eventueel broers en zussen) al een beetje gewend aan de kleine.

En dan na de reportage…
Dan ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 3 dagen ontvang je van mij een link via email waar je de foto’s kunt bekijken. Je kunt dan thuis op je gemak de beelden bekijken en kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen in hoge resolutie. Deze ontvang je in kleur en in zwart-wit.

Wat zijn de kosten?
Een lifestyle reportage bij jou thuis kost 179,00.
Dit is inclusief max. 1,5 – 2 uur fotografie, nabewerken foto’s, 15 digitale foto’s in groot formaat (kleur + zwart-wit), 21% btw.
Dit is exclusief reiskosten 0,35/km buiten Roosendaal.
Extra digitale foto’s kun je bijbestellen voor 7,50 per stuk.

Volg mij ook op Facebook en Instagram