• 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Aanbieding van de maand

Aanbieding december

“Lifestyle zwangerschaps shoot”

Hele toffe aanbieding voor als je zwanger bent.
Lifestyle fotografie bij jou thuis. Het huis waar jullie je leven leven, waar jullie gelukkig zijn en waar jullie gezin gevormd wordt. Een hele mooie plek dus om daar een reportage te laten maken. Je voelt je op je gemak en anders zorg ik dat je je prettig voelt. Niets hoeft, alleen maar genieten van elkaar.

Wanneer je zwanger bent is dat ook heel tof om een reportage van te laten maken bij je thuis. In de woonkamer, slaapkamer, babykamer, kortom in de ruimtes waarvan jij wilt dat de foto’s gemaakt worden. Later als jullie kindje wat groter is, is het geweldig om samen terug te kijken naar die foto’s.

Plaatjes voor nu en later, herinneringen maken. Achteraf hoor ik regelmatig dat men zo blij is met de foto’s en “dat hadden we eerder moeten doen”. Kijk, dat is de reden waarom ik je wil fotograferen!

Wanneer geldt deze aanbieding?
Deze aanbieding van de maand kun je boeken van 1 t/m 30 december om 10.00 of om 13.30 uur.

En dan na de reportage…
Dan ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 3 dagen ontvang je van mij een link via email waar je de foto’s kunt bekijken. Je kunt dan thuis op je gemak de beelden bekijken en kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen in hoge resolutie. Deze ontvang je in kleur en in zwart-wit.

“Mensen fotograferen, ik hou er van om ze te laten inzien hoe mooi ze zijn”

Wat zijn de kosten?
Een lifestyle zwangerschaps shoot kost van 1 t/m 30 december 2019 slechts 129 euro.

Ook krijg je er extra 5 digitale foto’s bij. Er zitten standaard al 15 digitale foto’s bij, totaal dus 20 stuks!
Extra digitale foto’s kun je bijbestellen voor 7,50 per stuk.

Volg mij ook op Facebook en Instagram

Boek nu de zwangerschaps shoot in de maand december voor maar 129 euro inclusief 20 digitale bestanden. Mail naar info@eedee-fotografie.nl of bel 06 54 25 58 16 om te reserveren.
Vermeld je voorkeursdag en tijd in de mail. Ik zal proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Van maandag t/m zaterdag kan deze geboekt worden.

Aanbieding lifestyle zwangerschap reportage fotoshoot fotosessie actie aktie