• 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Aanbieding van de maand

Aanbieding oktober

“Lifestyle Loveshoot”

Lifestyle fotografie bij jou thuis. Het huis waar jullie je leven leven, waar jullie gelukkig zijn en waar misschien wel jullie gezin gevormd wordt. Een hele mooie plek dus om daar een reportage te laten maken. Je voelt je op je gemak en anders zorg ik dat je je prettig voelt. Niets hoeft, alleen maar genieten van elkaar. Ondertussen maak ik voor jullie de foto’s.

Een loveshoot bij je thuis is prachtig om te laten maken. Wanneer je net samenwoont of een nieuwe start maakt in jullie nieuwe huis. Hier start jullie leven samen en hoe mooi is het dan om jullie liefde in beelden te zien die ik voor je maak. Superleuk om later deze foto’s terug te kijken, terug naar hoe het ooit begon.

Wanneer geldt deze aanbieding?
De loveshoot moet plaatsvinden tussen 1 en 31 oktober 2019.

En dan na de reportage…
Dan ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 3 dagen ontvang je van mij een link via email waar je de foto’s kunt bekijken. Je kunt dan thuis op je gemak de beelden bekijken en kiezen welke foto’s je graag wilt ontvangen in hoge resolutie. Deze ontvang je in kleur en in zwart-wit.

Wat zijn de kosten?
Een lifestyle loveshoot reportage bij jou thuis kost normaal 179,00.
Laat je in oktober de foto’s maken dan betaal je slechts 99,00!!
Ook krijg je 5 extra digitale foto’s erbij dus totaal 20 prachtige foto’s.
Dit is exclusief reiskosten 0,35/km buiten Roosendaal.
Extra digitale foto’s kun je bijbestellen voor 7,50 per stuk.

Volg mij ook op Facebook en Instagram

Boek nu de lifestyle loveshoot tussen 1 en 31 oktober met een toffe korting en 5 extra digitale bestanden naast de 15 die al inbegrepen zijn (excl. reiskosten 0,35/km buiten Roosendaal. Mail naar info@eedee-fotografie.nl of bel 06 54 25 58 16

aanbieding actie loveshoot reportage