• 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Zakelijk portret

Jouw klanten zien graag wie er achter je bedrijf zit

In de studio

Een professionele profielfoto voor LinkedIn of een zakelijk portret voor je website is een must! Jouw klanten zien graag met wie ze contact hebben. In mijn studio maak ik een serie foto’s waar jij op staat zoals je bent. Deze worden tegen een witte en/of zwarte achtergrond gemaakt.
Het is desgewenst mogelijk om van kleding te wisselen voor een andere uitstraling. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Op locatie

Het is ook mogelijk dat ik op jouw bedrijf kom, zeker bij het fotograferen van meerdere personen is dit handig zodat iedereen maar kort van het werk wordt gehouden. De foto’s worden tegen een witte achtergrond gemaakt (deze wordt meegenomen).
Deze optie wordt het meest gekozen door bedrijven met veel werknemers zodat dit op de website van het bedrijf er superstrak uitziet.

Personal Branding Shoot

Foto’s laten maken in jouw bedrijf waarin jij laat zien dat je werk echt je passie is, is voor eenmanszaken en bedrijven met een klein aantal werknemers de optie die het meest gekozen wordt, de personal branding shoot. Zonder witte of zwarte achtergrond maar juist jouw werkplek als decor. De plek waar jij helemaal in je element bent waardoor jij dit ook uitstraalt op de foto’s. Ook voor websitefotografie is dit heel erg goed geschikt.
Bekijk ook mijn blog over de combinatie websitefotografie en een personal branding shoot. 

De investering

Studio:
1 persoon 85,00
2-10 personen 75,00 p.p
11-25 personen 60,00 p.p

Op locatie
1 persoon 99,00
2-10 personen 85,00 p.p.
11-25 personen 75,00 p.p.
Inclusief foto’s in HR.
Exclusief 21% btw.

Wil je dat ik meer dan 25 personen fotografeer? Neem dan even contact op via het contactformulier of telefonisch en vermeld erbij om hoeveel personen het gaat. Je krijgt dan binnen 24 uur een passende offerte.


Profielfoto’s voor Ecophon
Profielfoto’s voor Anderz Advocaten
Profielfoto’s voor Haans Advocaten