fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Profielfoto / Zakelijk portret

Jouw klanten zien graag wie er achter je bedrijf zit. Jouw profielfoto is belangrijk.

In de studio

Een professionele profielfoto voor LinkedIn of een zakelijk portret voor je website is een must! Jouw klanten zien graag met wie ze contact hebben en jij laat je van je beste kant zien.
In mijn studio maak ik een serie profielfoto’s waar jij op staat zoals je bentc deze worden tegen een witte en/of zwarte achtergrond gemaakt.
Het is desgewenst mogelijk om van kleding te wisselen voor een andere uitstraling. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Op locatie

Ik kan ook op jouw bedrijf komen, zeker bij het fotograferen van meerdere personen is dit handig zodat iedereen maar kort van het werk wordt gehouden. De foto’s maak ik tegen een witte achtergrond (deze wordt meegenomen).
Bij bedrijven met veel werknemers wordt deze optie het meest gekozen, dit ziet er op de website van het bedrijf strak en netjes uit.
Uiteraard kunnen de foto’s ook op een mooie plaats in jouw bedrijf gemaakt worden, zonder witte achtergrond, wanneer dit beter past bij de uitstraling van je bedrijf kies je natuurlijk hier voor.

Bij het fotograferen van meerdere personen duurt dit ongeveer 10-15 minuten per persoon. Je mag uiteraard de foto’s bekijken zodat je kunt zien dat je er fantastisch op staat.

Personal Branding Shoot

Foto’s laten maken in jouw bedrijf waarin jij laat zien dat je werk echt je passie is, is voor eenmanszaken en bedrijven met een klein aantal werknemers de optie die het meest gekozen wordt, de personal branding shoot. Zonder witte of zwarte achtergrond maar juist jouw werkplek als decor, de plek waar jij helemaal in je element bent waardoor jij dit ook uitstraalt op de foto’s. Voor websitefotografie is dit ook heel erg goed geschikt.
Deze shoot duurt ongeveer 30-45 minuten en alle foto’s zitten inbegrepen, geen keuzestress dus!
Bekijk ook mijn blog over de combinatie websitefotografie en een personal branding shoot. 

De investering

Studio:
1 persoon 85,00
2-5 personen 65,00 p.p.
6-10 personen 45,00 p.p.
11-25 personen 35,00 p.p.
25+ personen 29,00 p.p.

Op locatie
1 persoon 125,00
2-5 personen 75,00 p.p.
6-10 personen 55,00 p.p.
11-25 personen 39,00 p.p.
25+ personen 35,00 p.p.
Inclusief foto’s in HR.
Reiskosten 0,35 per km
Exclusief 21% btw.

Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust even contact op met mij via het contactformulier en vermeld erbij om hoeveel personen het gaat. Ik beantwoord je bericht binnen 24 uur.

profielfoto portret foto zakelijk branding shoot fotograaf roosendaal


Voor o.a. onderstaande bedrijven mocht ik in mijn studio of op locatie zakelijke portretten / profielfoto’s maken.