fbpx
  • 06 54 25 58 16
  • info@eedee-fotografie.nl

Het gezicht achter EedeE Fotografie

Mijn naam is Elly,
het gezicht achter EeDee fotografie…

• houdt van zwarte koffie • en van Latte Macchiato • is spontaan • ongedwongen • zorgt ervoor dat jij ontspannen voor de camera staat • workaholic • werkt in haar vrije tijd • is graag in het bos of in de natuur • houdt van een persoonlijk contact • is getrouwd • komt uit een gezin met 1 broer en 1 zus • heeft een dochter en zoon • houdt van Griekenland • recht door zee • eerlijk • zegt wat ze denkt • houdt van mensen • is fotograaf vanaf 2008 • wilde als kind kapster worden • heeft ook gewerkt als administratie medewerkster • en later als gastvrouw in een schouwburg • werkt graag met mensen • geniet ontzettend van haar werk • dankbaar • klant is koning • optimist • denkt in oplossingen •

Wanneer dacht ik “ik word fotograaf”?

Toen ik voor het eerst moeder werd in 1995 ben ik gestopt met werken omdat ik graag voor mijn dochter wilde zorgen. In 1999 werd mijn zoon geboren en ben ik, toen hij 1 jaar was, gaan werken als gastvrouw in een schouwburg. Dit was in de avonduren en weekend dus makkelijk te combineren. Toen mijn zoon 4 jaar werd en naar school ging besloot ik om een studie fotografie te gaan doen. Fotograferen lag me altijd wel, blijkbaar zit het in de genen omdat mijn vader vroeger ook fotografeerde en zelf foto’s ontwikkelde. Ik heb dat alleen nooit meegemaakt, ik ben er dus niet mee opgegroeid.
Na het voltooien van deze studie (met een 8,5 als eindpunt) ben ik langzaamaan gaan beginnen met kinderfotografie. Dat liep lekker en ik deed dat met name bij mij thuis waar ik “mijn studio” iedere keer opbouwde. In 2008 heb ik me in laten schrijven bij de KvK.

En hoe ging dat verder?

Steeds kwamen er klanten bij, ook bedrijven. In 2011 begon ik voor Agrimarkt B.V. iedere week productfoto’s te maken (tot okt. 2019).
En meer bedrijven wisten mij te vinden waar ik keer op keer hele leuke opdrachten van kreeg.
In 2014 besloot ik op zoek te gaan naar een ruimte waar ik mijn studio van kon maken. Die vond ik in Roosendaal (Borchwerf). Het was heerlijk om het fotograferen uit de privésfeer te halen.
Sinds 2020 ben ik in principe gestopt met particuliere fotografie en richt ik me alleen nog op bedrijven.
Nog steeds ben ik iedere dag blij met alle klanten en hoop dat dat nog lang zal duren!